Annonse

Jeg elsker komfort og bruker helst flate sko i hverdagen, men også når jeg skal pynte meg. Sammen med ECCO har jeg stylet den nye sneakersen ECCO soft 8 til tre forskjellige antrekk.
Jeg elsker muligheten en sneaker gir meg til å dresse ned et pyntet antrekk. Det er så klart stor forskjell på sneakers som er en bred betegnelse, men bruker man et par pene hvite sko kan det være et supert alternativ til loafers på jobb eller høye heler til fest. Disse er cleane i deilig mykt skinn, men samtidig med borrelås detaljen gir de et kult og sporty preg.

Antrekk 1: Å style en kjole over jeans er perfekt da det dessverre ikke er helt sommer temperatur enda. Jeg gleder meg til tiden fremover når buksen kan tas av til fordel for bare ben, men hvite sneakers vil fortsatt være fine til å dresse ned den blomstrete kjolen.
Antrekk 2: Jeg kombinerte ned den klassiske rutete blazeren og et par sorte pene bukser med de samme hvite sneakersene for å få en mer sporty look. Det er en stor forskjell på sneakers i skinn og trenings sko, så disse er pene nok til å bruke på jobb til dette antrekket.
Antrekk 3: Det siste antrekket er et typisk hverdagsantrekk jeg elsker. En deilig strikket genser kombinert med ankelkorte jeans. Med sneakers til er jeg klar for en liten gåtur og kaffe i solen. Våren er her og det føles fantastisk å vise frem bare ankler.

Nå ønsker jeg din mening med hvilket antrekk du liker best! Skriv gjerne i kommentarfeltet :)