Tro det eller ei, men jeg er av typen som så fort jeg kommer hjem hopper inn i joggebuksa. Jeg elsker komfort, men synes samtidig det er kjedelig å føle meg ufresh. Fint loungewear er et konsept jeg derfor digger og denne høsten lanserte Bellas Hus sin første kolleksjon. Bellas Hus er mest kjent for sengetøy, håndklær og interiør, men det kunne faktisk ikke blitt en bedre match. Siden konseptet er at man bruker loungewear i hjemmet er det jo fint å matche det fine interiøret med lekkert tøy. Vi har nettopp fått ny sofa i velour og derfor passer dette veloursettet perfekt i sofakroken. Se hele kolleksjonen her.

Velour toppen og kimonoen ble med til New York da jeg synes det er såpass fint at jeg ikke bare vil bruke det inne. Jeg byttet ut fløyelsbuksen med sorte jeans og høye glitterboots og plutselig var jeg klar for en sen middag i Soho.

Wrap kimonoen er også mulig å lukke, så når vinden tok fart måtte jeg lukke den på vei til restauranten. Voila, og plutselig hadde jeg en lang kjole som jeg fint kan bruke med en underkjole under i selskap.

Annonse