Annonse

Jeg har alltid vært opptatt av investere og ha gode baseplagg i garderoben. Kvalitet og passform er nøkkelordene. Som dere vet er jeg glad i farger, mønstre og statement plagg, men når det er sagt utelukker det ikke kjærligheten til deilige baseplagg. Det er faktisk disse plaggene jeg bruker aller mest da jeg kombinerer de under statement jakker, blazere, til skjørt, high-waist bukser. Disse plaggene er jeg ekstra nøye med at sitter fint og er i god kvalitet da de blir mye brukt og da komfort er viktig for meg.

Det norske merket Sunday Stories lanserer nå denne deilige hoodien og matchende bukse i 70% merinoull og 30 % cashmere. Dette er loungewear du faktisk får lyst til å ha på deg overalt. Jeg droppet kosebuksen til fordel for en jeans og stylet en blazer over for en lunsj på søndag. Når jeg kom hjem var det av med blazeren og på med den matchende buksen for tid på sofaen med serier. Finn den her!

Hos Sunday Stories har jeg også funnet favoritt basegenseren. Den er laget i 70% merinoull og 30 % cashmere. Cashmere og merinoull er noe av det beste du kan kle deg i, enten du er varm eller kald, sliter med allergi eller eksem, eller om du rett og slett synes ull klør. Så selvom plussgradene stiger bruker jeg den tynne genseren Air Sweater til alt. Den finnes i mange farger og siden jeg allerede har blitt så glad i min camelfargede “Tiger Eye” må jeg nok bestille meg noen fler. Se utvalget her!