Noen måneder før jeg giftet meg sjekket jeg rundt for å finne ut hva jeg kunne gjøre med huden min før den store dagen. Jeg har i utgangspunktet en fin hud med enkelte forekomster av urenheter i perioder, men ønsket at den skulle vise jeg fra sin beste side på den store dagen. Jeg ønsket glød, fast hud og et våkent blikk uten mørke ringer under øynene fra mye stress som jeg visste det ville bli ukene før. Jeg tok kontakt med Eger skin clinic og fikk en innføring i de forskjellige behandlingene. Jeg valgte først å prøve ut dermapen etter jeg også hadde fått gode referanser fra venninner som hadde testet det ut. Dermapen lover mindre porer, reduksjon av arr og glødene hudoverflate. Behandlingen går ut på en penn som stikker små hull i huden for å skade den hvor poenget er at huden skal begynne å reparere seg selv etter skaden. Etter første behandling var jeg rød noen dager etter, men etter tredje behandling var huden blitt mer motstandsdyktig og jeg var fin dagen etter. Jeg avsluttet etter tre behandlinger da datoen for bryllupet nærmet seg.

Dagen før avreise prøvde jeg derfor behandlingen Venus Freeze som ikke har noe nedetid. Det var såklart helt uaktuelt å dukke opp som en rød tomat uken jeg skulle gifte meg. Med referanser som at modellen Cara Delevingne tar Venus Freeze behandlingen før fotoshoots og shows for å få en plumping hud ble jeg trygg i valget uken før bryllupet.

Etter bryllupet har jeg fortsatt med Venus Freeze som helst skal tas i en kur med flere behandlinger på rad for best resultat. Nå har jeg nylig vært gjennom 6 behandlinger og ser tydelig resultat. Jeg har fått masse glød og huden føles mer plumpy. Jeg pleier alltid å bli tørr i huden i disse høst tider, men nå føles den fuktig og fin.

Ettersom jeg reiser mye og det i perioder er mye stress er det fantastisk å komme til Julie på Eger Skinclinic i rolige omgivelser. Det er ikke et spa, men Venus Freeze er faktisk en beroligende og behagelig behandling som består av et varmeapparat som varmer opp huden i sirkel bevegelser.

Som sagt har jeg ingen spesielle hudplager, men jeg har tro på at man må jobbe og investere for å opprettholde huden. Dette så klart sammen med hudpleie som jeg vil skrive om senere.

Behandlingene er sponset, men det er ikke en betalt omtale.