Annonse

rag & bone er kanskje mest kjent for å tilby jeans med gode passformer, men etter merket åpnet sin butikk i Oslo får de vist at de er så mye mer. Kolleksjonene er urbane med en tydelig referanse til det klassiske britiske og med fokus på gode snitt. Den nye resort kolleksjonen byr nettopp på dette. Den er urban og kul, men samtidig med skreddersydde plagg som man alltid vil ha i skapet.

Den rutete blazeren er nettopp et slikt plagg. Den er tilbake i trendbildet, men er allikevel en klassiker som jeg alltid vil ha i skapet. Denne fra den nye kolleksjonen til rag & bone har de fine klassiske beige rutene med røde detaljer i kragen. Med de matchende vide buksene til er det et superfint sett som kombinert med en turtleneck og sneakers blir avslappet og kult til hverdags, mens til en bluse og loafers gjør meg klar for et viktig jobbmøte.

Lag på lag er et must på høst og vinter og jeg er stor fan av å bruke fine kåper så lenge jeg kan. Komfort er også viktig for meg og denne ullkåpen fra rag & bone har alt jeg ser etter i en kåpe. Den er klassisk, i god kvalitet med en blanding av ull og cashmere og lett å slenge på. Den kan også vrenges slik at det blir en enkel sort kåpe – to kåper i en, ja takk! Modellen betegnes som en “car coat” og er derfor perfekt designet for folk på farten, inn og ut av bil eller trikk.

I dag falt den første snøen og det blir med ett mer utfordrende å kle på seg. Min go-to i disse dager er derfor jeans og strikk for jeg hater å fryse. Jeg er kresen på materialer og liker meg best i myke ull-blandinger som denne kamelfargede genseren fra rag & bone. Jeansen er også en ny favoritt da den er høy på livet og rett i bena. Med dette utgangspunktet kan jeg bruke en hvilken som helst kåpe eller skjerf for å piffe opp antrekket.

rag & bone Oslo har denne måneden et samarbeid med kreftforeningen og årets blå sløyfe-aksjon. I hele november doneres 5 % av omsetningen til formålet og man får kjøpt den blå sløyfe pin i butikken. Jeg har valgt å sette pinsen på jeansen som en liten detalj ton i ton på det blå denim stoffet.