Annonse

Endelig begynner vi å komme på plass i den nye boligen. Eller det vil si, alt er ikke 100% klart enda, men vi er godt på vei. Pynt og detaljer er ofte det siste som faller på plass og jeg er allerede godt igang med planleggingen. Akkurat nå er det “prosjekt” bilder og jeg har nettopp bestilt hjem flere plakater og rammer fra Desenio.

Nå kan jeg gi leserne mine 25 %alle plakater hos Desenio.no med koden ”ANNABEL” mellom 24-26 oktober.
*Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer.

Soverommet er malt i en støvete rosafarge og bildene av disse blomstene var derfor helt perfekt i farge og form ved siden av bokhyllen. Jeg bestilte et annet bilde i samme serie i en mindre størrelse som var fint å plassere på toppen av bokhyllen for å skape en helhet.

På kjøkkenet valgte vi en bred benkeplate som er perfekt å sette pynt på. Et fint bilde av grønne blader passer bra til de hvite subway flisene og en grønn plante i samme familie.