Annonse

Er det et show jeg husker fra moteukene i februar i år er det Marc Jacobs showet i New York. Kolleksjonen var full av brun og beige toner og det var en klar indikasjon på trendene for høsten. Nå ser jeg de naturlige tonene overalt og jeg er klar for å ta høsten imot med “kamel-åpne” armer!
Kolleksjonen er nå i butikk hos Marc Jacobs i Øvre Slottsgate.

Den lille Marc Jacobs vesken med chain er superkul og fremstår nesten som et statement smykke, selvom den ikke er av de mest praktiske. Med plass til mobil og kort har man i hvert fall det man trenger, og trenger man plass til større ting er jeg fan av å ha i et nett ved siden av.

Velour er også en stor trend denne høsten og jeg har alltid hatt en svakhet for det eksklusive materialet. Denne toppen fra Marc Jacobs har en superkul detalj med glidelås i halsen og er like fin til jeans som til et skjørt.

Jeg får alltid lyst nye ting når kuldegradene stiger og jeg pakker frem vinterklærne, og akkurat nå leter jeg etter en ny jakke. Jeg har mange kåper i skapet, så gjerne noe annerledes som denne kule denimjakken med teddyfor fra Marc Jacobs. Den er perfekt til jeans og en strikket chunky genser, men vil også piffe opp den lille sorte kjolen til julebordet.