Etter 2 måneder med mye reising er det på tide å komme tilbake til rutiner igjen. Første prioritet er trening som jeg har falt helt ut av den siste tiden. Men før det er første stopp nytt treningstøy! Jeg har ofte endt med å kjøpe treningstøy i utlandet, da jeg ikke synes utvalget her i landet har vært noe å skryte av. Da jeg er over middels interessert i mote, trender og hva jeg har på har det alltid føltes litt rart å skulle ta på seg en neongul t-skjorte eller en orange løpejakke med rosa kanter. Det føles nesten ut som jeg tar på meg en kostyme og det er absolutt ikke motiverende. For er det noe jeg trenger er det motivasjonen for å komme meg ut av sofaen.

Da JUICE åpnet dørene til et helt unikt konsept innenfor sport og fashion for et år siden var jeg solgt. De tilbyr merker som lululemon, LNDR, District Vision, P.E Nation som jeg alltid har elsket å handle i utlandet og er den eneste butikken som tilbyr mange av disse i Norge. Treningstøy som rett og slett er fresht og man føler seg fin i, men som også står for kvalitet og har tekniske egenskaper. Juice konseptet er helt unikt og etter min mening best i klassen. De tilbyr noe for den kresne i alle stiler så om man ønsker være sporty, avslappet, kul eller sexy er dette stedet å gå, eller besøke på nett. Personlig liker jeg treningstøy i naturfarger som armygrønt, sort, grått og navy og her har jeg et hav å velge i.

JUICE har spesialisert seg på kategoriene Running, Outdoor og Yoga – noe som passer meg midt i blinken. Sistnevnte er planen å begynne med denne høsten som jeg tror vil passe meg perfekt for både kropp og sjel.

Da jeg var i Los Angeles i påsken ble jeg utrolig inspirert av livsstilen. På cafeer satt kule folk i treningstøy og på gaten gikk de med tights, en avslappet genser og kaffe i hånden. Om de hadde vært på trening eller bare ønsket å se sporty ut vet jeg ikke, men ideen om å gå på en yogatime med en venninne og sette seg ned med en kaffe etterpå liker jeg. Det er denne følelsen man kan gjenkjenne av JUICE som man nødvendigvis ikke finner på de tradisjonelle sportsbutikkene.

Denne tightsen og toppen fra LNDR har så fine farger og er maks komfortabel. Det er kult som sett, men også fint hver for seg kombinert med noe sort. Finn det her og her. 

Dette antrekket er perfekt for en løpetur i høstluften rundt Bygdøy! Jakken og toppen fra Adidas og tighsen fra lululemon finnes i butikk. Solbrillene fra District vision og er for løping, men faktisk er de så kule at jeg vil bruke de til hverdags også. Skoene fra APL er fantastisk gode å løpe i, finn de her.

En sort tights trenger ikke være kjedelig, og denne fra Olympia har den fineste detaljen rundt midjen. Finn den her. Kombinert med en hvit t-skjorte fra med print fra LNDR er den like fin til hverdags. Finn den her. De superfine løpebrillene er fra District Vision.

Annonse