Det er snart jul og tid for å smykke seg litt ekstra. Jeg har vært og funnet mine favoritter for festsesongen.

Disse fantastiske øredobbene med ekte perler fra Sophie Buhai finner du hos Edition i Hegdehaugsveien. De er fine å bruke som par, men jeg liker også å bruke bare en og ha noen enkle hoops i det andre øret.

Pins er tilbake! Bruk de på en deilig ullgenser, på kåpen eller fest noen glitrende nåler i kragen på blazeren og du er klar for fest. Disse er fra Marc Jacobs oh koster fra 199-399 kr.

Less is more har aldri vært min greie. Jeg liker å kjøre på med armbånd og gjerne med farger. Det fine skjell armbåndet er fra Isabel Marant, evil eye i forgylt sølv er fra Makri hos Edition, og de to tråd armbåndene fra Marc Jacobs.

Disse store øredobber i gull fra Isabel Marant er superfine og er lette å ha på.

Små tynne kjeder har jeg alltid på, og disse fra Gag & Lou i forgylt sølv har fine detaljer med røde stener og små gull mynter. Begge fra finner du hos Edition fra 799-899kr.

Disse fine øreringene fra Aurelie Bidermann hos Edition har den fineste grønnfargen kombinert med gull. De er like fine til en hvit skjorte i desember som til en bohemsk kjole i sommer.

Chunky armbånd som gir en fin kontrast til grov strikkegenser og øredobber med perler fra Kate Spade Oslo.

Superkule øredobber fra Kate Spade. Jeg er personlig mest glad i å bruke gult gull, men de kommer også i sølv.

Favoritt øredobbene fra Isabel Marant er alt jeg trenger for å føle meg fin. De kommer i par, men jeg liker best å bruke kun en så de kan med fordel deles med en venninne!

Hoops med røde detaljer og statement øredobb fra Aurelie Bidermann. Tynne armbånd fra Gag & Lou fra 499-549 kr. På meg har jeg kombinert flere armbånd og ringer fra 549-2299 kr, alt fra Edition i Hegdehaugsveien.

Annonse