Annonse

Annonse

Det er ny sesong og jeg har tatt turen til Sandvika Storsenter for å plukke ut mine favoritter for høsten. BlogStyle kampanjen er denne runden sammen med min gode venninne Janka og fine Tone. Vi tilbrakte en hel dag på shoot hvor vi ble stylet i lag på lag med deilige høstfarger for høstens utgave av Sandvika magasinet. Se resultatet her!

Høsten er full av spennende nyheter og jeg har i forkant plukket ut mine favoritter fra blant annet Day Birger et Mikkelsen, Nadine, Mark + Brandy, Ganni, Aphru, G Sport, Nye Sko, Den Fem Hjørner og Krogh Optikk. En full dag med utvalg av favoritter på senteret har gjort ønskelisten for høsten en del lengre enn den allerede var.. Lange kåper, deilig strikk, kule sneakers og nye solbriller. Det er mange fristelser i butikkene nå som høstens kolleksjoner dropper inn og sesongen med lag på lag og miks av materialer er min absolutt favoritt.

Antrekket fra Acne Studios hos Mark + Brandy. Blomstrete feminint skjørt kombinert med en strukturert hoodie gjør det hverken for pent eller for sporty og er akkurat slik jeg liker det.

Jeg elsker fargekombinasjonen på disse toppene fra Isabel Marant Etoile fra Mark + Brandy. De er litt retro og er like kule til en jeans som kombinert med skibukse på afterski i vinter.

Jeg elsker deilige strikkegensere! Denne fra By Malene Birger hos Nadine er ikke annet enn perfekt.

Skjorte med print av kameraer passer bra til meg – fra De Fem Hjørner.

Jeg bruker sneakers til det meste og den kule chunky varianten fra Din sko blir bra til vinterkulden og snø på bakken.

Fine nøytrale sneakers fra G-Sport. Disse er passe sporty og passe pene til hverdags og på trening.

Hos Ganni finner jeg alltid mye fint. Denne deilige silke blusen er fin å kombinere til en tykk strikket genser for å skape en spennende material miks. Leopard er også en av sesongens største trender. De kule solbrillene med gult glass er fra Dior hos Krogh Optikk.

Rosa er like aktuelt denne sesongen og denne korte jeansjakken fra Ganni ville jeg brukt over en lang strikk genser denne høsten.

Deilig sett i nydelig cognac farge fra norske Aphru er like fint å slenge med hjemme som å dresse opp med en enkel bluse til jobb.

Rosa bluse med fint blomsterprint fra Olivias Verden. Sølvtrådene gjør den litt mer pyntet og festklar.

Janka og jeg matcher i kjole, kåpe og veske fra Day Birger et Mikkelsen. Rutete kåper er en stor trend denne høsten og vi valgte å bruke de over lange kjoler. Stylet med fanny pack veskene på skrå og de store solbrillene gir vi det hele et mer sporty uttrykk.

Solbriller fra Dior hos Krogh Optikk.