Annonse

Jeg er allerede igang med planlegging av 2018 og mye spennende står i vente. Først og fremst blir det mange reiser, om mulig flere enn i fjor, men det er noe av det jeg elsker med jobben. Et nyttårsforsett er likevel å stresse mindre og ta vare på meg selv. Trene mer og spise mindre søtsaker for å forberede kropp, hår og hud på bryllupet i juni. De henger begge sammen for å skape resultater, og huden min blir fort påvirket av stress og usunt kosthold. Jeg tror derfor at kombinasjonen av trening, et sundt kosthold, mindre stress og ikke minst gode produkter er viktig. På huden har jeg den siste tiden prøvd en del av Cosmica nye produkter. Jeg er svært opptatt av at det jeg smører på huden er rent og har en sensitiv hud og velger som regel å kjøpe produkter på apoteket eller i salong.

Du får nå 30% rabatt på disse produktene ut januar ved å klikke her og bruke kodeordet “Cosmica”.

Rutinen har blitt å rense huden med Micellar Cleansing Water spray hver morgen og kveld. Ja, selvom man ikke fjerner sminke på morningen er det faktisk like viktig å rense huden da som på kvelden. Jeg sprayer den på en bomulls pad og smører den inn i ansiktet for å fjerne sminken og med provitamin B5 gjør den huden myk og fuktig.

Nå om vinteren føles huden ekstra tørr og jeg kan nesten ikke bevege ansiktet etter en dusj før jeg har smurt fjeset. Derfor bruker jeg i disse tider Renewing Face Oil, en ansiktsolje som gir masse fukt og rikelig med vitaminer og antioksidanter. Jeg varmer den i fingrene og mikser den inn med dag og nattkrem hver morgen og kveld. Her bruker jeg Vitalizing and Revitalizing dag- og nattkrem som har en deilig og lett konsistens. De er begge fulle av vitaminer og mineraler og føles deilige på huden. Jeg liker ikke å dekke ansiktet med tung sminke til hverdags så da bruker jeg mineralpudder som jeg blender inn i huden med en kost mens den fortsatt er fuktig av krem og ansiktsolje. Da får jeg et naturlig og glødende resultat.