Forrige uke dresset jeg meg opp for Costume Awards. Jeg hadde fått låne en fantastisk kjole og veske fra Mulberry. Under prisutdelingen vant jeg sammen med Janka, Celine, Darja og Tine Andrea prisen for årets initiativ. Det var veldig overraskende og utrolig moro. Prisen hedrer “et initiativ som er med på å styrke den norske motebransjen, som demonstrerer nytenkning og som har klart å markere seg som en aktiv og stabil aktør på kort tid.”

På costume.no begrunner de vinneren av prisen med:
Influencerne Celine Aagaard, Janka Polliani, Darja Barannik, Tine Andrea Storløs og Annabel Rosendahl har alle bidratt til at flere øyne er rettet mot den norske motescenen. Alle fem har sin helt egne individuelle stil. Takket være deres gode arbeidsmoral og samhold har de norske jentene blitt favorittmotivene til gatemotefotografene rundt i hele verden, og satt norsk gatemotestil på kartet. På mange måter er de blitt ansikt utad for Norge som motebransje, noe vi er utrolig stole av.

Det var mange gode initiativ som var nominert, og vi ble overrasket da vi vant fordi vi aktivt ikke har gått sammen for å sette norsk gatemote på kartet. Dette er noe som har kommet og skjedd helt naturlig da vi reiser mye sammen på moteuker og er gode venner. Det er utrolig hyggelig å få anerkjennelse for det vi driver med. Jeg kan forstå at det er noen som lurer på hva det er vi faktisk driver med, men denne prisen håper jeg kan forklare det enda litt bedre :) Takk til Costume, vi setter veldig stor pris på denne prisen!