Vi går inn i siste uken før jul og jeg er langt fra ferdig med gaver. Denne uken har jeg vært innom den fantastiske interiørbutikken BELLAS HUS på Glasmagasinet og blitt inspirert til mitt nye hjem, funnet gave ideer til venner og familie og fylt opp min egen ønskeliste. Merkene de fører er favoritter og jeg går veldig sjeldent tomhendt hjem. Akkurat nå er denne velour puten fra House of Hackney øverst på listen min da den ville vært prikken over i´en i den nye sofaen. Stolen fra Jonathan Alder er heller ikke stygg og det er lov å drømme.

Det finnes ikke noe bedre enn å hoppe inn i en deilig morgenkåpe og spise en sen frokost i helgene. En av disse fra Missoni er på min ønskeliste allerede. En ensfarget grå eller mørk blå er faktisk også en god gave-ide til mannen.

Jeg er forelsket i denne flamingo lampen som kombinert med den blomstrete lampeskjermen er er smykke. Den hadde gjort seg perfekt på kommoden min sammen med friske blomster og bøker. Det super kule serviset fra House of Hackney vet jeg venninnen min hadde blitt glad for da vi begge elsker dyreprint.

Dette printet fra House of Hackney er super fint og det er ingen dum ide å matche forskjellige artikler som puter, kopper, kjøkken håndklær, tannbørste kopp, toalettmapper og notatbøker.

De fine zebra fatene fra Jonathan Adler er geniale. Jeg bruker min i gangen til nøkler, men de er også dekorative å legge på toppen av en fin bok eller til håndsåpen på badet.

Gave-ide til hun som har alt! Håndkle fra Missoni, toalettveske og matchende øye maske fra House of Hackney.

Fine vaser fra Jonathan Adler og Bellas Hus, puter fra Missoni, rammer og fat fra Bellas Hus.

Dora Maar vasen fra Jonathan Alder har jeg allerede på kjøkkenbenken hjemme, men høyt på ønskelisten min er nytt sengetøy. Noe av det beste jeg vet er følelsen av å legge meg i nytt sengetøy. Settene fra Mille Notti er himmelske og anbefales på det sterkeste!

Annonse