RAG & BONE i Prisens gate har noe for enhver smak. Printede boots til hun som har allerede har skoskapet fullt, en lekker semsket veske i den brente fargen som går til alt eller matchende lue og skjerf kan ikke bli feil. De fine saueskinnsjakken er en drøm og høyt på min personlige liste.

ISABEL MARANT i Prinsens gate har jeg allerede en lang ønskeliste fra. Glitrende øredobber til nyttår, pins til å sette på jakken, tynne armbånd er fine gaveideer og ønsker jeg selv har. Leopard bootsene er rå, og strikkede gensere får man ikke nok av å bo i dette kalde landet. Den varme jakken er super fin og vil mest sannsynlig bli mye brukt av den heldige eieren.

A.C.P Paris i Prinsens gate har noe for de fleste. De feminine blusene med blomsterprint er så lekre og noe jeg vet mange jeg kjenner hadde blitt glad for. Duftlysene er allerede favoritter og boken kan gjøre seg fint til pynt på et bord i mange hjem. Den klassiske vesken er perfekt for den kresne og mange har nok denne på ønskelisten allerede.

Hos KATE SPADE i Øvre Slottsgate kryr det av supre gaveideer til jentene. Drikkeflasker, notatbøker som gjør seg bedre på pulten enn i skuffen, fløyelsmyke toalettmapper og søte mobil covere. De fine smykkene redder et hvert antrekk og gjør deg ekstra fin til julebordet eller nyttårs feiringen.

MARC JACOBS i Øvre Slottsgate har etter min mening blitt mye mer spennende etter butikken la ned underlinjen Marc by Marc Jacobs og åpnet Marc Jacobs. Veskestroppene kan brukes på alle mulige vesker man allerede har i skapet. Sminkepung og Macbook cover er noe de fleste trenger og hårstrikker får man aldri nok av.

EDITION i Hegdehaugsveien har et mekka av accessories og merker man ikke finner alle andre steder. Med andre ord veldig mye jeg selv kunne tenke meg under treet. Statement øredobbener fra Pearl Octopussy, Tory Burch, Paco Rabanne og Micael Olestad. Drømmevesker fra Marni, Proenza Schouler, JW Anderson, Paco Rabanne, Alexander Wang og Mulberry. Skjerf, votter, duftlys og annet snacks fra Cala Jade, FWSS, Norden goods og Mona Sultan. Perfekte julegaver til den som har alt.

JUICE på Eger er et har det meste for den sporty kresne. Treningsbag fra State of Escape står allerede på min egen liste og er like fin til trening som i byen. Et par treningssko er ingen dum gave ide og definitivt noe som faller i smak hos de fleste enten man er trener eller bare ønsker komfort i hverdagen. Et meditasjons teppe eller en yoga matte gir de som trenger det et lite push til å finne roen og fint treningstøy er en motivasjon i seg selv til å begynne å trene.

Annonse