På torsdag åpnet BELLAS HUS en ny butikk og et helt nytt konsept på nyrenoverte Glasmagasinet i Oslo og i den anledning holdt jeg en shopping-frokost fredag morgen for shopping glade kunder. Etter en uke i New York med jet-lag ble det en tidlig morgen, men heldigvis var det så mye fint å se på at energien kom fort tilbake. Tusen takk til alle som kom!

Denne bordlampen fra Jonathan Adler er til å dø for. Den hadde passet perfekt hjemme og er allerede på ønskelisten. Bordet og stolen er heller ikke dumt og de fine vaskene og lys lyktene er fra Bellas Hus kolleksjonen.

Den perfekte seng i deilige blå og cognacfargede toner. Jeg lar meg inspirere av fargene til mitt nye hjem og ønsker meg både sengeteppet, putene og sengetøyet. De søte kanin tøflene er fra Bellas Hus kolleksjonen.

Det er utrolig gøy å se nye butikk konsepter poppe opp i Oslo, og midt i oppsusingsfasen av mitt nyte hjem setter jeg veldig pris på spennende interiør konsepter. Bellas Hus som så lenge jeg kan huske har ligget i Kirkeveien har alltid vært stedet å gå til for sengetøy. Nå relanserer de konseptet og har åpnet dørene til et helt nytt univers på Glasmagasinet. Butikken oser kvalitet og er av typen jeg har savnet i Norge. En kombinasjon av puter, vaser, tepper, håndkler, sengetøy, duftlys og ikke minst møbler gjør at denne butikken bugner av fristelser. Den er gjennomført til hver minste detalj og fører mine favorittmerker Missoni Home, Jonathan Adler, House of Hackney i tillegg til deres nye Bellas Hus kolleksjon som har så mye fint i gode kvaliteter. Det var skummelt mye som fristet og utvalget var spot on hva jeg trenger og har lyst på til boligen.

Helt nytt er at de også har lansert en loungewear kolleksjon med deilige plagg for en avslappende dager hjemme. Kolleksjonen er foreløpig ikke så stor, men jeg ble fortalt at det vil komme flere nyhets drop utover høsten så jeg gleder meg til å følge med.

Om du ikke har mulighet til å besøke den nye butikken anbefaler jeg deg å ta en titt i den nye nettbutikken bellashus.no. Her kan du finne store deler av sortimentet fra butikken! Funksjonen “Handle etter pris” er genial å bruke, spesielt om man skal finne en gave. Sjekk ut nettbutikken her!

Annonse