Annonse

Annonse

Et år har gått siden vi flyttet inn i den nye boligen og endelig begynner ting å falle på plass. De fleste møbler er på plass og vi begynner å trives skikkelig godt. Jeg elsker interiør og er opptatt av å finne møbler og pynt jeg kan leve med lenge. Som i klesveien er jeg åpen for mye, men faller ofte for spennende møbler og interiør i farger og print.
Hos Bellas Hus har jeg funnet mange fine ting fra favorittmerker som Jonathan Adler, House of Hackney og Missoni home. Skjenken i glass fra Jonathan Adler er et smykke i seg selv. Den er helt klart det fineste møbelet jeg eier og har fått en helt sentral plass i stuen. De skulpturelle og mer organiske vasene er også fra Jonathan Adler og skaper en fin kontrast til den mer “glossy” skjenken.

En mørk grå velour sofa var et godt valg da jeg elsker å variere med puter. Nå er det et dyrisk og rosa tema. Tiger og zebra puten er fra House of Hackney og den rosa velourputen er fra Bellas Hus egen kolleksjon. Pleddet er fra Missoni home. Finn de her.

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i leopard print på klær, så denne bordlampen fra House of Hackney er et blikkfang og en lampe jeg blir glad av å se på. Jeg har kombinert den med en lampeskjerm også fra Bellas Hus. Finn den her.

Jeg elsker tapet, men det føltes litt vågalt å tapetsere et stort rom. Derfor valgte vi det minste rommet i huset – det lille toalettet. Her er tropisk stemning året rundt med den grønn palmetapet fra House of Hackney. Kombinert med den brune parketten på gulvet og detaljer i gull på hyllene har jeg blitt så fornøyd. Neste gang tør jeg kanskje tapetsere et større rom.. Tapetene kan bestilles hos Bellas Hus.